Kampioenen! (update)

vrijdag
02
dec 2016
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

kampioenHet derde en zesde seniorenteam zijn donderdagavond kampioen geworden! Het derde team van Tonnie, Aum, Remco en Addy overtuigde thuis tegen Renata uit Eindhoven. Het zesde team van Patrick, Helmi, Niels, Christi en Hans speelde een uitwedstrijd tegen Unicum uit Geldrop en stelden daar met groot gemak het kampioenschap veilig. Het team sloot daarna nog aan bij de feestvreugde in Beek en Donk, waar het kampioenschap volop werd gevierd.

 

Tweede team geen kampioen
n derde kampioenschap was lange tijd nog mogelijk. Het tweede team van Rowena, Joost en Jeroen toog op vrijdagavond ook al naar Geldrop, waar het team met liefst 2-8 wist te winnen. Het was net te weinig om Deurne van het kampioenschap af te houden. Het team had weliswaar evenveel punten, maar het onderling resultaat deed het TTV Een en Twintig team de das om.

 

Jeugd
Ook in het weekend was er reden voor een feestje in de tafeltennishal, waar Bert, Lucas en Kevin veel te sterk waren voor Unicum 2 uit Geldrop. Het werd liefst 9-1, waardoor het team de competitie besluit met een knappe tweede plek.

Kijk voor meer informatie, uitslagen en standen op de competitiepagina.

 

Gefeliciteerd aan alle kampioenen!