Voorjaarscompetitie van start bij TTV Een en Twintig

maandag
03
feb 2020
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Afgelopen donderdagavond 30 januari is de voorjaarscompetitie van start gegaan bij de Beek en Donkse tafeltennisvereniging. TTV Een en Twintig komt dit voorjaar met zes competitieteams uit. Drie teams beten donderdagavond het spits af.

 

Een en Twintig 2 nam het op tegen NTTV 1, tafeltennissers uit Nuland. 6-4. Jeroen Engelhart won twee van zijn enkelpartijen. Stefan Hamelijnck wist al zijn wedstrijden te winnen en Joost van Goch won er één. Bijna alle wedstrijden werden in vijf games bepaald. Eindstand 6-4 voor Een en Twintig 2.

 

Een en Twintig 4 ontving OTTC 3, uit Oss op donderdagavond. Tonnie van Berlo en Dirk van der Venne wonnen allebei twee wedstrijden. Patrick Biemans won één wedstrijd. Dubbel wisten Tonnie en Patrick helaas niet te winnen. Eindstand 5 tegen 5.

 

Team Een en Twintig 5, bestaande uit Bert Coolen, Roel Beekmans, Eva Verrijt en Rolf Hendricksen wisten donderdag overtuigend te winnen tegen Veldhoven 15. Bert Coolen won alle enkelpartijen. Eva won twee wedstrijden en Roel één. Samen wisten Roel en Eva de dubbel te winnen. Eindstand 7-3 voor Een en Twintig 5.

 

Trainen

Maandag 10 februari is het weer trainingsavond bij TTV Een en Twintig. De jeugd start om 19.15 uur en de senioren trainen een uur vanaf 19.30 uur. Plaats genoeg voor de recreanten om ook nog een balletje te slaan en na de trainingen zijn de tafels weer vrij voor de competitiespelers. Heb jij ook zin om te tafeltennissen? Kom gerust langs, leen een batje en speel mee!

Donderdag 6 februari is het weer voorjaarscompetitie. Team 1, 3 en 6 spelen thuis. Kijk op www.ttveenentwintig.nl én volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!