TTV Een en Twintig organiseert voor jeugd- en seniorleden wekelijks op maandagavond trainingen.

Maandagavond: trainingsavond !

De jongste jeugdspelers krijgen training van 19:00 uur tot 20:00 uur.
Onder begeleiding van een enthousiaste jeugdtrainer krijgen de kinderen de basisslagen aangeleerd.

Voor de senioren wordt van 19:30 t0t 20:30 een training gegeven.

Door de zorgvuldig samengestelde trainingsprogramma’s kunnen tijdens deze trainingen zowel beginners als ervaren spelers zowel hun techniek als vastigheid verder uitbouwen. Nieuwelingen en beginners worden gemakkelijk in de groep opgenomen.

Na afloop van de trainingen en een korte rustpauze in de kantine, is er volop mogelijkheid om een balletje te slaan.

Gediplomeerde trainers
De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde trainers uit de eigen vereniging en/of door extern aangetrokken trainers.

Recreatief tafeltennissen

Op maandag- en donderdag avonden is voor alle leden uiteraard ook gelegenheid vrij te spelen. Tussen 19:00 uur tot ong. 22:00 uur is de zaal hiervoor geopend. De competitiespelers gebruiken deze avonden vaak als extra trainingsavond.