Tweede plek Tim en Bert in Eindhoven

maandag
09
dec 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Hoewel de najaarscompetitie erop zit, zijn er nog verschillende mogelijkheden om te blijven tafeltennissen na het competitieseizoen. Eind januari begint de competitie pas weer, maar genoeg gelegenheid om in beweging te blijven. Er is iedere maandagavond jeugd en senioren training in de Tafeltennishal in Beek en Donk. De trainingen worden gegeven door trainers Jeroen Engelhart en Jordi Kivits. Daarnaast zijn er competitiespelers die graag zelf trainen en meerdere recreanten die op een avond flink wat partijen spelen.

 

Op donderdagavond is het bij TTV Een en Twintig altijd druk. In meerdere groepen, bijvoorbeeld bij de recreanten, Fifty+ViTT’ers, beginners én competitiespelers, worden er onderling meerkampen gespeeld. Ook deze meerkampen zijn toegankelijk voor iedereen die de sport wil proberen. Tafeltennis is voor iedereen, jong en oud, beginners en ervaren spelers.

 

Naast het spelen op maandag en donderdagavond bij de Tafeltennisvereniging Een en Twintig in Beek en Donk. Organiseren ook andere verenigingen in de regio activiteiten waaraan tafeltennissers deel kunnen nemen. Zo ook afgelopen zondag bij de Eindhovense Studenten Tafeltennisvereniging Taveres. Jeroen Engelhart nam samen met clubmaat van TTV Stiphout Bjorn Bor deel aan dit duotoernooi. Zij werden na meerdere meerkampen achtste in de A poule.

 

In de B poule namen zondag ook TTV Een en Twintig spelers Tim van Dalen en Bert Coolen deel. Zij wisten de tweede plek in de B poule te veroveren. Een knappe prestatie voor de jonge tafeltennissers uit Beek en Donk. Een mooie gelegenheid ter voorbereiding op de jaarlijkse clubkampioenschappen die in Beek en Donk ieder jaar midden januari worden gehouden.

 

Zaterdag 18 januari is het tijd voor de jaarlijkse Clubkampioenschappen van TTV Een en Twintig. Ieder jaar een groot succes en een druk bezocht evenement in Beek en Donk. Veel oude bekende en nieuwe gezichten komen die dag in contact met de tafeltennissport. De moeite waard om alvast in je agenda te zetten: 18 januari 2020, Clubkampioenschappen TTV Een en Twintig, vanaf 11 uur met in de avond een feestavond.

TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

 

08ef29f7-2c9b-404f-892f-1fca03302f52