TTV Een en Twintig geniet van buiten-tafeltennis!

maandag
18
mei 2020
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Sinds donderdagavond 14 mei tafeltennist TTV Een en Twintig op maandag en donderdagavond buiten. In overleg met de gemeente Laarbeek en Rollerclub de Oude Molen heeft TTV Een en Twintig ervoor kunnen zorgen dat er op de buitenbaan van de Rollerclub getafeltennist kan worden. TTV Een en Twintig is ontzettend blij dat het balletje weer geslagen kan worden en dat in een wel heel bijzondere omgeving. Ondanks alles is dit een unieke mogelijkheid om met zoveel spelers buiten te kunnen tafeltennissen.

 

Natuurlijk zijn aan deze bijzondere gelegenheid, strikte regels verbonden. Er mag bijvoorbeeld niet gedubbeld worden. Enkelen is geen probleem, de tafel alleen al is meer dan 1,5 meter en daar sta je ook nog eens achter. De buitenbaan van de Rollerclub is zo groot dat met heel veel tussenruimte de tafels minimaal twee meter uit elkaar kunnen staan.

 

Senioren mogen niet tegelijk met de jeugd spelen, daarom speelt de jeugd op maandag van 19 uur tot 19.55 uur. Wanneer de jeugd de baan heeft verlaten mogen er 24 tafeltennissers komen om te spelen. Dit gaat geheel via inschrijving. Op donderdagavond zijn er twee shifts voor de senioren. De eerste shift start om 19.00 uur en de tweede shift start om 20.00 uur.

 

TTV Een en Twintig is ontzettend blij dat deze mogelijkheid er is. Het doet goed om mensen de mogelijkheid te geven weer op gepaste afstand in de buitenomgeving samen te komen en dan ook verantwoord te kunnen sporten. Eigenlijk maakt het niet uit welke sport je beoefend in deze tijd. Maar wat fijn dat er zoveel verschillende goede initiatieven worden geboren.

 

De ander-halve-meter afstand is iets wat er al ingebakken zit. Handen wassen, eigen bidon meenemen, etcetera allemaal vanzelfsprekend geworden. Nu er weer getafeltennist mag worden, een aantal belangrijke zaken om op te letten: we zijn het zo gewend, maar doen het natuurlijk niet: elkaar een hand of high-five geven na een sportief potje tafeltennis! De balletjes voor een ander oprapen, ook dat doen we voortaan anders. Sla het balletje met je badje terug of maak ruimte zodat de ander het balletje zelf kan komen oprapen.

 

TTV Een en Twintig is er klaar voor om weer tafeltennis aan te bieden, nu in een unieke omgeving onder unieke omstandigheden. Met dit mooie weer is het alleen maar genieten. Wil jij ook mee tafeltennissen? Kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram.