TTV Een en Twintig 4 al verzekerd van het kampioenschap!

maandag
19
nov 2018
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

TTV Een en Twintig 4 al verzekerd van het kampioenschap!

Wat een geweldig seizoen voor het vierde team van TTV Een en Twintig. Door week na week te winnen, zijn Paulos Kallah, Patrick Biemans, Tonnie van Berlo en Addy Verbakel tijdens de achtste speelronde al verzekerd van de kampioenstitel in de poule. Zij wonnen donderdag tijdens de thuiswedstrijd wederom overtuigend met 8-2 tegen Taverbo/Sabo. Addy won hierbij één wedstrijd, Patrick en Paulos wonnen zowel de dubbel als ook alle enkel wedstrijden. Met nog twee speelrondes voor de boeg kunnen de heren zich op gaan maken voor de vijfde klasse volgend seizoen

Overige thuiswedstrijden van TTV Een en Twintig

Team 3 heeft afgelopen donderdag ook goede zaken gedaan door te winnen van Bergeijk. Zij blijven in de race voor de kampioenstitel. Zowel Guido Graat, Ton Paardekoper en Dirk vd Venne wonnen twee wedstrijden waardoor de stand eindigde op 6-4 winst.

Ook team 5 ontving een team uit Bergeijk deze druk bezette avond. Hierbij hadden Bert Coolen, Eva Verrijt en invalster Christi Eekels wat meer moeite om de punten binnen te halen. Bert won twee wedstrijden en Christi één. Eva lukte het niet om een punt binnen te halen tijdens haar enkel wedstrijden.

Met 3-7 als uitslag tegen de titelkandidaat was het voor Chris Klingsporn, Tim van Dalen en Kevin Biemans geen onaardige avond. Chris kon helaas geen punten achter zijn naam zetten en Kevin won één van zijn wedstrijden. Tim speelde solide en behaalde twee punten voor team 6.

Hans Eekels, Jos de Gruyter en Helmi Eekels speelden spannende wedstrijden tegen de nummer twee uit de poule en wisten een nette 5-5 neer te zetten als eindstand. Helmi en Hans wonnen de dubbel en wisten beide ook twee van hun wedstrijden te winnen.

Algemene ledenvergadering

Afgelopen zondag vond ook de jaarlijks terugkerende algemene ledenvergadering plaats. Daarin kijken bestuur en commissies terug op het afgelopen verenigingsjaar en worden de leden geïnformeerd over de plannen voor komend jaar.

Met een opvallend grote opkomst en positieve inbreng van iedereen bleek het wederom een vruchtbare jaarvergadering. Noemenswaardig is ook het 40 jarig jubileum van lid Henk van der Bruggen die maandagavond door het bestuur en alle aanwezige leden in het zonnetje is gezet.

Uitslagen speelronde 8

Deurne 1 – Een en Twintig 1                        9-1

Veldhoven 5 – Een en Twintig 2                 3-7

Een en Twintig 3 – Wilvo/ttv Bergeijk 7   6-4

Een en Twintig 4 – Taverbo/Sabo 7           8-2

Een en Twintig 5 – Wilvo/ttv Bergeijk 8  4-6

Een en Twintig 6 – ATTC ’77 8                   3-7

Een en Twintig 7 – Meppers (H) 4            5-5