Speelhal en kantine donderdag en maandag gesloten

woensdag
11
mrt 2020
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Beste leden,

Je kunt er deze dagen bijna niet omheen: de ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus in Nederland volgen elkaar in rap tempo op. De verschillende maatregelen raken velen van ons en de effecten zijn niet alleen thuis of op je werk zichtbaar…

Om de verspreiding van het virus aan te pakken, is eerder deze week door de NTTB besloten om de competitie voor een week stil te leggen. Deze beslissing is mede genomen op basis van de actuele adviezen van het RIVM.

Speelzaal en kantine

Als bestuur hebben wij ons de vraag gesteld of het verstandig is om de speelzaal en kantine in deze situatie te openen. Sterk rekening houdend met de adviezen van het RIVM, hebben wij besloten om de trainingen van aanstaande donderdag en maandag géén doorgang te laten vinden. Dat betekent ook dat de speelzaal in ieder geval deze avonden gesloten blijft.

Wij snappen dat het vervelend is, maar tegelijkertijd voelen wij de verantwoordelijkheid die de huidige situatie met zich meebrengt. Een situatie die van dag tot dag wordt bekeken.

Wij rekenen op jullie begrip en houden jullie uiteraard op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Een en Twintig

 

Jeroen Engelhart

Stefan Hamelijnck

Ton Paardekooper

Bart Vaessen