Nationale sportweek een succes bij TTV Een en Twintig

vrijdag
27
sep 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Druk bezochte sportweek bij TTV Een en Twintig en dat had natuurlijk alles te maken met de Nationale sportweek. Deze week was het extra druk. Naast de vijf thuis spelende competitieteams, was er nog vanalles te doen in de Tafeltennishal.

Jaccy van den Enden van Laarbeek Actief heeft niet stilgezeten deze week. Tijdens de Nationale Sportweek is Jaccy twee keer langs geweest in de Tafeltennishal in Beek en Donk.

Op maandagavond tijdens de jeugdtraining hebben er kinderen kennis gemaakt met de tafeltennissport. Jordi Kivits heeft zijn training aangepast zodat er nog meer kinderen konden aansluiten.  En sinds vorige week is het nieuwe programma voor vijftigplussers gestart, ook daar kwam Jaccy een kijkje nemen.

 

Fifty+ViTT trainingen groot succes!

Donderdagavond 26 september was de tweede les van het Fifty+ViTT programma. Nog meer vijftigplussers sloten aan bij de Fifty+ViTT training. Al na de eerste les was de verbetering duidelijk zichtbaar. Deelnemers zijn erg enthousiast en het plezier spat ervan af. Wil jij ook deelnemen aan dit programma? Dat kan, bezoek TTV Een en Twintig op donderdagavond vanaf 19 uur

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.