Herfsttoernooi GROOT succes

donderdag
31
okt 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Wat was het druk donderdagavond 24 oktober in de Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Een enorme opkomst voor het jaarlijks terugkerende herfsttoernooi. Er waren dit jaar meer introducees dan leden die deelnamen aan het toernooi, geweldig! In totaal waren er meer dan 40 deelnemers (21 dubbels), voor alleen al het Herfsttoernooi.

 

Er zijn drie vijfkampen gespeeld en één zeskamp. Een wedstrijd ging als volgt: de introducees speelden tot de 11 punten tegen elkaar, wanneer het dan bijvoorbeeld 11-6 werd mochten de twee leden de wedstrijd van 11-6 oppakken en uitspelen tot de 21 punten. Leden hadden dan de kans om punten in te halen, of juist te behouden. Na de enkelwedstrijd ‘samen’ tot de 21 punten, werd er ook nog een dubbel gespeeld. De dubbel werd gespeeld tot de 11. Het kon 2-0, 1-1 of 0-2 worden.

 

De finale werd gehaald door Jeroen Engelhart samen met Bjorn Bor, zij speelde de finale tegen Eva Verrijt en Marc Box. Bjorn en Jeroen wonnen tot de 11 én de 21 met de enkelwedstrijd en ook in de dubbel waren zij het sterkst. Eva en Marc werden tweede. Jeroen en Bjorn hebben hun titel behouden, vorige editie van het Herfsttoernooi wisten zij er ook met de prijzen vandoor te gaan.

 

Naast de gezellige drukte van het Herfsttoernooi waren er ook nog eens twee competitieteams die een inhaalwedstrijd speelde van de competitie. Team 1 speelde tegen Taveres 1. Zij wonnen met 6 tegen 4. Jordi Kivits en Peter van den Eijnden wonnen twee wedstrijden en de dubbel, Rowena de Haas won één van haar wedstrijden.

 

Team 6 speelde ook thuis, maar was wat snel klaar doordat een tegenstander van MTTV ‘72 6 geblesseerd raakte. Ook daar was de eindstand 6-4. Invaller Hans Eekels won twee wedstrijden, Christi Eekels één en Anne de Wit helaas geen.

 

Wederom een enorm succes voor TTV Een en Twintig, een druk bezocht Herfsttoernooi en tweemaal winst voor de competitie teams 1 en 6.

(Foto is van vorig jaar, ook toen wonnen Jeroen Engelhart en Bjorn Bor het Herfsttoernooi!)