Game11 partner van TTV Een en Twintig

woensdag
26
jun 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Met ingang van 1 juli is Game11 vaste partner van TTV Een en Twintig voor het leveren van tafeltennismateriaal.

 

Voorafgaand aan deze samenwerking hebben een aantal gesprekken plaatsgevonden en de ‘klik’ tussen beide organisaties was meteen duidelijk: gedrevenheid ! Game11 was verrast en enthousiast over onze aanpak van jeugd, senioren, kantine, trainingen, PR-activiteiten en toekomstvisie. Game11 kijkt dan ook uit naar deze nieuwe samenwerking.

 

Game11 is importeur in Nederland van marktleider Butterfly en kan verder nagenoeg ieder ander merk leveren. Dit geldt voor de levering van frames, rubbers, kleding en andere attributen.

 

Binnenkort zetten we op onze website een link naar de webshop van Game11. We krijgen een aantrekkelijke korting op de weergegeven verkoopprijs : 20% (oplopend tot 25%) op alle niet Butterfly artikelen en 10% op alle Butterfly frames, rubbers en kleding. Daarop kunnen jullie benodigde artikelen uitzoeken. Bestellingen kunnen, zoals nu  ook gebeurt, via Joost van Goch geplaatst worden.

 

Verder verzorgt Game11 voor TTV Een en Twintig jaarlijks een clinic, waarbij alle leden kennis kunnen maken verschillende materialen. Tevens zijn deskundige medewerkers van Game11 aanwezig om ons hierin te adviseren. Dit jaar vindt deze clinic plaats op 22 augustus 2019. Een prima moment om met nieuw materiaal aan de gang te gaan.

 

Uiteraard ontvangen jullie komende tijd meer informatie over deze samenwerking.