De laatste ronde van de Voorjaarscompetitie 2018

zondag
22
apr 2018
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Afgelopen donderdag was het alweer de tiende en laatste competitieavond van de Voorjaarscompetitie 2018. Niet getreurd de zomeravondcompetitie staat weer voor de deur en er worden verschillende toernooien en uitwisselingen georganiseerd!

 

Team 2 speelde donderdag hun laatste wedstrijd tegen Flash 5. Rowena de Haas won al haar wedstrijden, Jeroen Engelhart en Joost van Goch wonnen er beide twee. De dubbel wisten Rowena en Jeroen ook binnen te halen. Eindstand van de avond was 8-2. Team 2 heeft een keurige tweede plaats behaald deze voorjaarscompetitie. Een knap en regelmatig resultaat!

 

Bij team 3 was het donderdagavond erg spannend! Zij speelde gelijk (5-5) tegen TTCV Van Herwaarden 6. Guido Graat wist zijn wedstrijden te winnen, Dirk van de Venne en Tonnie van Berlo wonnen beiden één wedstrijd. Team 3 is als laatste geëindigd in hun poule.

 

Team 5 mocht donderdagavond ook thuis spelen, zij wisten met 9-1 te winnen van Kruiskamp 81 6. Invalster Christi Eekels en Bert Coolen wonnen hun wedstrijden. Eva Verrijt won er twee. De dubbel werd gespeeld door Bert Coolen en Eva Verrijt, na 2-0 achterstand in sets wisten zij toch nog met 3-2 te winnen van het dubbelduo van Kruiskamp 81 6. Team 5 is knap vierde geworden in de poule.

 

Uitslagen:

8-2 Flash 1 – Een en Twintig 1

8-2 Een en Twintig 2 – Flash 5

5-5 Een en Twintig 3 – TTCV Van Herwaarden 6

1-9 Veldhoven 18 – Een en Twintig 4

9-1 Een en Twintig 5 – Kruiskamp 81 6

9-1 OTTC 7 – Een en Twintig 5

 

Team 4 was vorige week maandag op bezoek in Veldhoven. Tegen Veldhoven 18 wisten zij op maandagavond met 9-1 te winnen. Team 4 is tweede geworden in de poule en mag strijden voor de 6e klasse bij de promotie degradatie wedstrijden. Team 1 is vrijdagavond bij Flash op bezoek geweest. Helaas was team 1 niet geheel compleet. Jordi Kivits was er samen met invaller Jeroen Engelhart om team 1 te vertegenwoordigen. Eindstand: 8-2 voor Flash 1. Team 1 is laatste geworden in de poule.

 

Uitzonderlijk deze week was dat er drie teams uitspeelde. Team 5, bestaande uit zes spelers wist op dezelfde avond zowel thuis als uit te spelen! Chris Klingsporn, Tim van Dalen en Anne de Wit waren op bezoek bij OTTC. Alleen Tim wist een wedstrijd te winnen, het werd 9-1 voor OTTC 7. Team 5 wist deze avond dus 10 punten te bemachtigen ;-)