Volle zaal tijdens tweede competitieronde TTV Een en Twintig

maandag
10
feb 2020
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Drie competitieteams speelden afgelopen donderdag 6 februari thuis tijdens de tweede speelronde. Met de aanwezigheid van gebruikelijke recreanten en de trainingsgroep was het gezellig druk in de zaal.

 

Op de eerste tafel speelde team 1 tegen Vice Versa ‘51 1. Wegens uitval van de derde man Francois de Leeuwe, moesten Peter van den Eijnde en Rowena de Haas  het samen opnemen tegen de tegenstanders uit Oudenbosch. Zij wisten allebei twee van hun wedstrijden te winnen. Ondanks dat zij deze keer niet op volle sterkte waren bleef de schade dus toch beperkt en kwam de eindstand uiteindelijk op 4-6.

 

Team 3 had met de eindstand 7-3 een prima avond tegen de spelers van Valkenswaard 4. Guido Graat won alledrie zijn enkel wedstrijden, Paulos Kallah wist één punt te pakken en Aum van Berlo won twee van haar wedstrijden. Guido en Aum wisten samen ook nog de dubbel te pakken na 5 spannende games.

 

Unicum 12 werd ontvangen door team 6. Kevin Biemans en Tarek Abusdadao wisten beiden alle wedstrijden te winnen. Anne van Dalen won samen met Kevin de dubbel, waardoor team 6 won met een overtuigende 7-3.

 

De overige teams hebben afgelopen week hun competitiewedstrijden uit gespeeld.

 

Een en Twintig 1 – Vice Versa ’51 1 4-6
Renata 4 – Een en Twintig 2 4-6
Een en Twintig 3 – Valkenswaard 4 7-3
TTCV Van Herwaarden 9 – Een en Twintig 4 6-4
Veldhoven 17 – Een en Twintig 5 2-8

Een en Twintig 6 – Unicum 12 7-3

 

Aanstaande donderdag 13 februari spelen team 3 en 6 thuis een competitiewedstrijd. Naast dat er competitie gespeelt zal worden, is er ook deze week weer volop ruimte voor de basistraining die wekelijks gegeven wordt door trainers Jeroen Engelhart en Eva Verrijt. Een gezellige training met als doelstelling de basisprincipes van tafeltennis aan een groep enthousiaste beginners uit te leggen. Ook een keertje een balletje mee slaan? Er is nog plek!

 

 Kom gerust eens kijken bij de tafeltennishal aan de Otterweg, of speel een wedstrijdje tegen de aanwezige recreanten!

 

Voor het laatste nieuws kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg de club op facebook en instagram.