Update Corona maatregelen

zaterdag
nov 2021

Afgelopen week hebben wij allemaal gezien en gehoord dat er vanaf vandaag, zaterdag 6 november, opnieuw enkele maatregelen worden getroffen om de opgelopen coronabesmettingen en ziekenhuisopnames tegen te gaan. In deze mail geven wij aan hoe wij daarmee als TTV Een en Twintig omgaan.

Van belang zijn twee zaken:

1. De basisregels
Als altijd gelden ook nu nog altijd de basisregels:
- Heb je klachten, blijf dan thuis en laat je testen
- Was je handen met regelmaat
- Het advies is om geen handen te schudden
- Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand

2. Het coronatoegangsbewijs
Vanaf zaterdag 6 november geldt dat je bij binnenkomst in onze kantine direct een coronatoegangsbewijs toont. Dit kan met de QR-code op jouw mobiele telefoon of een uitgeprint exemplaar waarop de QR-code staat aangegeven. De QR-code wordt gescand bij de ingang van de bar. Er kan dan ook worden gevraagd naar een legitimatie. Het geldt voor iedereen boven de 18 jaar die onze accommodatie binnen wil, dus niet alleen sporters, maar ook ouders, toeschouwers en anderen. Heb je geen geldige QR-code bij je? Ben je het coronatoegangsbewijs vergeten? Dan mag je helaas niet naar binnen van de overheid. Bovenstaande geldt voor alle trainingen, wedstrijden en andere bijeenkomsten in onze speelzaal en kantine. Let op: de maatregelen gelden ook voor de ALV van zondag 14 november.

Competitie
Natuurlijk gelden bovenstaande beperkingen ook voor de competitieavonden, voor onze eigen leden, maar ook voor onze bezoekers.

Overleg dus op tijd met je teamgenoten over de samenstelling en mogelijkheden van jullie team en trek op tijd aan de bel, bijvoorbeeld voor invalmogelijkheden.

Ben je ervan bewust dat ook andere verenigingen dit beleid voeren.

Beperkingen
Als TTV Een en Twintig volgen wij de regels van het kabinet. Wij zien graag dat er getafeltennist wordt en vinden het heel jammer dat de binnensport opnieuw wordt beperkt.