Uitslagen voorjaarscompetitie 2019

maandag
29
apr 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

IMG_2457

TTV Een en Twintig 1

Peter van den Eijnde, Jordi Kivits en Stefan Hamelijnck hebben dit voorjaar competitie gespeeld in de 1e klasse. Zij zijn op de derde plek geëindigd met 51 punten. Jordi en Peter kunnen de druk in de 1e klasse goed aan. Beide spelen zij meer dan 70% en winnen dus veel wedstrijden. Voor Stefan is de 1e klasse wat hoog, ondanks zijn stijging in rating dit jaar weet hij niet veel wedstrijden te winnen. Vorig jaar was Peter nog geblesseerd en aan het einde van dit seizoen is helaas Jordi geblesseerd geraakt. Kans op promotie werd hierdoor uitgesloten. We hopen dat Jordi snel opknapt van zijn blessure.

Team 1

Het eerste team van TTV Een en Twintig zal volgend seizoen weer uitkomen in de 1e klasse.

IMG_2465

TTV Een en Twintig 2

Rowena de Haas, Joost van Goch en Jeroen Engelhart worden dit seizoen tweede in hun poule. Zij spelen nu al enkele jaren 3e klasse samen. Best 1 werd met één punt verschil eerste in de poule. Rowena en Jeroen weten 70% van hun wedstrijden te winnen, Joost wist in het laatste deel van de competitie een inhaalslag te maken en bijna al zijn laatste wedstrijden te winnen. Dat beloofd veel voor het volgende seizoen.

Team 2

Helaas kun je met een tweede plek in de derde klasse niet spelen om promotie. Hierdoor blijft team 2 volgend seizoen in de 3e klasse spelen.

IMG_2473

TTV Een en Twintig 3

Guido Graat, Ton Paardekooper, Aum van Berlo en Dirk van der Venne speelde dit jaar een nieuwe vorm van competitie. Na het spelen van zeven wedstrijden werd de poule opgesplitst in twee nieuwe poules waarin het niveau dichter bij elkaar lag. Twee keer werden zij eerste in hun poule. Dit betekent direct gepromoveerd. Aum is na een lange blessure aan het einde van het seizoen weer terug achter de tafel. Guido was druk met de verhuizing van zijn bedrijf. Dat vroeg veel invallers, ook met invallers weet Team 3 direct te promoveren.

Team 3.1

Team 3.2

Volgend seizoen speelt team 3 4e klasse.

IMG_2487

TTV Een en Twintig 4

Paulos Kallah, Addy Verbakel, Tonnie van Berlo en Patrick Biemans zijn tweede geworden in hun poule. Voor team 4 is het seizoen dus nog niet afgelopen. Zij mogen nog spelen om promotie naar de 4e klasse. Vorig jaar werden zij kampioen in de 6e klasse, zullen ze dit jaar weer promoveren? Paulos, Addy, Tonnie en Patrick spelen allen hoog boven de 55%. Dat kan ook niet anders met een tweede plek.

Team 4

Het is nog de vraag in welke klasse team vier volgend seizoen uit zal komen. Spannend! Veel succes team 4!

IMG_2490

TTV Een en Twintig 5

Na twee seizoenen in de 6e klasse weten Bert Coolen, Rolf Hendricksen, Roel Beekmans en Eva Verrijt kampioen te worden. Bert en Rolf weten 80% van hun wedstrijden te winnen. Roel 70% en Eva blijft een achter met 40% van haar wedstrijden. De training op maandagavond werpt duidelijk zijn vruchten af. Top prestatie van dit gezellige jonge team!

Team 5

Volgend seizoen zal team 5 uitkomen in de 5e klasse.

IMG_2505

TTV Een en Twintig 6

Tim van Dalen, Kevin Biemans, Christi Eekels en Chris Klingsporn werden dit voorjaarsseizoen derde met maarliefst 58 gewonnen wedstrijden. Chris, Tim en Kevin hebben een behoorlijke stijging in hun persoonlijke ranking. Christi speelt een sterke 60%. Dit beloofd veel voor het volgende seizoen.

Team 6

Team 6 zal dan nog spelen in de 7e klasse.

IMG_2516

TTV Een en Twintig 7

Hans Eekels, Tarek Abusdadao, Helmi Eekels, Jos De Gruyter en Anne de Wit speelde net als team 3 in een nieuwe speelvorm. In het eerste gedeelte van de competitie werden zij 5e. In het tweede deel van de competitie wanneer zij in de poule naar klasse hebben gespeeld werden zij knap eerste. Helaas kunnen zij met deze eerste plek niet promoveren en blijven zij ook volgend seizoen in de 7e klasse spelen.

Team 7.1

Team 7.2