Twee keer in de week training bij TTV Een en Twintig

maandag
17
feb 2020
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Uitslagen competitie

Donderdagavond 13 februari hebben twee teams van de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging ‘thuis’ gespeeld in de tafeltennishal aan de Otterweg. Team 3 nam het op tegen Veldhoven 9. Guido Graat, Aum van Berlo en Ton Paardekooper speelde op de eerste tafel. Het waren spannende wedstrijden. Het niveau van de spelers lag ook aan de uitslag te zien dicht bij elkaar. Guido en Aum wonnen beide twee wedstrijden, samen verloren ze de dubbel. Ton wist één wedstrijd te winnen. Eindstand werd 5 tegen 5.

 

Ook team 6 speelde thuis. Zij namen het op tegen ATTV’71 4. Op de tweede tafel was het minder spannend. Team 6 bestaande uit Jos De Gruyter, Hans Eekels en Tarek Abusdadao waren duidelijk beter. Ze wisten de dubbel te winnen, Hans won al zijn wedstrijden en Jos en Tarek wonnen beide twee partijen. Eindstand werd 8 punten voor Een en Twintig en 2 punten voor de tafeltennissers uit Asten.

 

Basistraining (donderdagavond)

Naast de twee competitie spelende teams was er nog meer te doen in de Tafeltennishal. (Bijna) iedere donderdag is er een (basis)training tafeltennis. Beginnende tafeltennissers, jeugdspelers of andere geïnteresseerden mogen aansluiten bij deze training. Jeroen Engelhart en Eva Verrijt geven deze training. Zij zorgen voor een basis. Je maakt kennis met de tafeltennissport. Deze training wordt druk bezocht, maar aansluiten kan altijd.

 

Seniorentraining (maandagavond)

Op maandagavond geeft Jeroen Engelhart seniorentraining. Deze training is speciaal opgezet voor competitiespelers. Maar ook hier sluiten andere geïnteresseerde tafeltennissers aan. Er worden patronen gespeeld en verschillende tafeltennistechnieken worden uitgelegd. Een zinvolle training waarin ook de ontwikkeling van je tafeltenniskunnen duidelijk zichtbaar wordt.

 

Jeugdtraining (maandagavond)

Iedere maandagavond wordt naast de seniorentraining ook jeugdtraining gegeven. Deze training wordt verzorgd door Jordi Kivits met zijn assistenten Tim van Dalen en Bert Coolen. De afgelopen jaren groeit de jeugd training. Steeds meer kinderen uit Laarbeek weten de tafeltennisvereniging in Beek en Donk te vinden. Maar er is nog plek voor veel meer jeugdspelers. Lijkt het jou ook leuk om goed te leren tafeltennissen? Kom eens langs en speel mee! De jeugd is nu bezig met een Table Stars traject. Kinderen leren spelenderwijs de spelregels kennen en werken aan hun balgevoel. De leukste manier om te leren tafeltennissen.

 

Maandag en donderdag geopend vanaf 19.00 uur.