Tussenstand!

dinsdag
13
nov 2018
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Team 3 en 4 van TTV Een en Twintig gaan voor het kampioenschap!

Met nog 3 wedstrijden te spelen, loopt de tafeltenniscompetitie ten einde.

Welke teams van TTV Een en Twintig gaan voor het kampioenschap en welke teams strijden voor klassebehoud?

Kampioensstrijd

Team 3 van TTV Een en Twintig ligt op kampioenskoers in de 5e klasse. Aum van Berlo, Guido Graat, Dirk van de Venne en Ton Paardekooper staan op dit moment gedeeld eerste, kampioen worden zit er dus nog dik in. Donderdag 15 november nemen zij het thuis op tegen Wilvo/TTV Bergeijk.

De titelrace lijkt helemaal beslist bij team 4. Met maar liefst 16 punten voorsprong op de nummer 2 in de poule, kan het kampioenschap aan Tonnie van Berlo, Addy Verbakel, Paulos Kallah en Patrick Biemans niet meer ontgaan. Donderdag aanstaande spelen zij thuis tegen Taverbo/Sabo.

Degradatiestrijd

Team 1 bestaande uit Peter van den Eijnde, Jordi Kivits en Stefan Hamelijnck staat op dit moment vierde in hun poule. Kampioen worden zij niet, kans op degradatie uit de eerste klasse is er nog wel. Vrijdag 16 november neemt team 1 het op tegen en in Deurne.

Team 2 maakt een moeizaam seizoen door en staat op dit moment laatste in hun poule. Aanstaande vrijdag 16 november nemen zij het op tegen Veldhoven. Rowena de Haas, Joost van Goch en Jeroen Engelhart doen er de komende wedstrijden alles aan om in de 3e klasse te blijven.

Donderdag 15 november spelen team 3, 4, 5, 6 en 7 thuis in de tafeltennishal aan de Otterweg.