TTV Een en Twintig heet iedereen van harte welkom!

zondag
09
jun 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Twee avonden in de week is de tafeltennishal in Beek en Donk aan de Otterweg geopend. Iedere maandagavond wordt er van 19.15 uur tot 20.15 uur jeugdtraining gegeven door Jordi Kivits. Jordi is opgeleid tot Table Stars trainer. Dat houdt in dat kinderen op een speelse manier kennis maken met de tafeltennissport. In samenwerking met Laarbeek Actief geeft TTV Een en Twintig verschillende Table Stars workshops.

 

Naast de jeugd is er een grote groep fanatieke (competitie) spelende tafeltennissers die intensief training krijgen van Jeroen Engelhart, voorzitter en seniorentrainer van TTV Een en Twintig. Jeroen heeft een opleiding gedaan tot tafeltennistrainer. Iedere maandag wordt er van 19.30 uur tot 20.30 uur flink gezweet achter de tafel. Jeroen weet iedereen op maat training te geven. De resultaten van de training mogen er zijn. Verschillende spelers zijn aanzienlijk hard gestegen in hun rating tijdens de competitie. Wekelijks wordt de training uitgebreidt zodat iedereen wordt uitgedaagd op zijn of haar niveau. De training is voor iedereen en niet verplicht. Ondanks dat het initiatief bij de tafeltennissers zelf ligt, zijn er iedere maandag minimaal 16 deelnemers en de groep is nooit hetzelfde.

 

Dan is de zaal al behoorlijk gevuld op maandagavond, maar dat was nog niet alles. Naast de trainingen is er een groep recreanten die enkele wedstrijden tegen elkaar spelen. Zij beginnen om 19 uur en spelen door tot ongeveer 20.30 uur. Het zijn veelal spelers die vroeger ook competitie hebben gespeeld bij TTV Een en Twintig.

 

Op donderdagavond wordt er competitie gespeeld door 7 competitieteams van TTV Een en Twintig. Daarnaast zijn er nog tafels beschikbaar voor recreanten of ieder die een potje PingPongbaas wil spelen.

 

TTV Een en Twintig is een vereniging in beweging. Woensdagavond 29 mei hebben Jeroen Engelhart en Eva Verrijt een trainingscursus gevolgd voor Fifty Fitters. Dit is een concept vanuit de Nederlandse Tafeltennisbond om juist die doelgroep aan te spreken. Ook in Laarbeek zijn er ouderen die behoefte hebben aan een ontmoetingsplek, fit willen blijven en het leuk vinden om een potje te ping-pongen. Jeroen en Eva gaan actief aan de slag om deze trainingen te verzorgen. Een training waarbij zowel wordt gezorgd voor fitheid, sociaal contact én waar tafeltennis iedere week aan bod komt.

 

TTV Een en Twintig spreekt iedereen aan om te komen tafeltennissen. Bent u jong, oud of daar ergens tussenin? Wees welkom. Elke maandag- en donderdagavond is de zaal open voor iedereen die geïnteresseerd is in de tafeltennissport en meer.