Tim en Joost winnen afsluitend toernooi!

maandag
08
jul 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Donderdag 4 juli heeft TTV Een en Twintig het seizoen afgesloten met een ludiek en actief toernooi: Een Dutchtennis dubbel. De deelnemers hadden dezelfde benodigdheden nodig als normaal, zoals een tafeltennisbatje, balletje en sportkleding.. Alleen dit keer zonder tafel. In de Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk zijn in de zaal badminton veldjes op de grond getekend. Perfect om te Dutchtennissen. Dutchtennis heeft bijna dezelfde spelregels als tafeltennis. Je hoeft alleen niet om de beurt te slaan en niet schuin te serveren. Verder is vrijwel alles hetzelfde.

 

Het was een succesvol toernooi. Er werden twee vierkampen gespeeld. Dat betekend in totaal meer dan 16 deelnemers. Uiteindelijk werd de finale tussen Jos De Gruyter samen met Jordi Kivits gespeeld tegen Tim van Dalen en Joost van Goch. Tim en Joost wisten de spannende finale te winnen. 

 

Zomertijden

In verband met de vakantie is de zaal op maandagavond gesloten tot 19 augustus. De jeugd- en senioren training start weer op maandagavond 19 augustus. Tijdens de zomervakantie is de zaal op donderdagavond vanaf 19 uur gewoon open.

 

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!

Tim en Joost