Team 5 van TTV Een en Twintig óók kampioen!

maandag
22
apr 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Donderdag 18 april speelde vijf teams thuis. Team 1 en Team 5 hadden kampioenskansen. Team 5 werd kampioen! Het kampioenschap werd natuurlijk goed gevierd in de kantine van TTV Een en Twintig. Niet alleen het kampioenschap van TTV Een en Twintig 5, maar ook het kampioenschap van TTV Stiphout 1 werd gevierd met veel lokale supporters.

 

Team 1 van TTV Een en Twintig speelde donderdag tegen Stiphout 1. Jordi Kivits was helaas geblesseerd, Aum van Berlo heeft voor hem ingevallen in team 1. Aum heeft samen met Stefan Hamelijnck en Peter van den Eijnde een poging gedaan op het kampioenschap. Al vroeg op de avond wordt duidelijk dat Stiphout 1 ervan door gaat met het kampioenschap. Het werd 3-7 voor het eerste team van Stiphout.

 

Ook team 2 heeft donderdagavond 18 april thuis gespeeld. Met de maximale score van 10-0 wisten Jeroen Engelhart, Rowena de Haas en Joost van Goch te winnen van JCV 5.

 

Team 4 speelde donderdagavond met Patrick Biemans, Paulos Kallah en Addy Verbakel tegen MTTV ‘72 5. Het waren donderdag hoge uitslagen: ook team 4 wist overtuigend te winnen. Addy en Paulos wonnen al hun wedstrijden. Patrick wist twee wedstrijden te winnen. Met de dubbel op zak won team 4 met 9-1.

 

Team 5 werd donderdagavond tegen Budilia 6 kampioen. Met 9 tegen 1 wisten zij te winnen en direct kampioen te worden. Eva Verrijt verloor één wedstrijd. Bert Coolen en Roel Beekmans wonnen al hun enkelwedstrijden en de dubbel. Rolf Hendricksen was donderdag afwezig, maar na twee seizoenen in de 6e klasse weten zij al snel kampioen te worden en volgend seizoen door te stromen naar de 5e klasse.

 

TTV Een en Twintig 7 mocht ook hun laatste wedstrijd thuis spelen. Hans Eekels, Helmi Eekels en Tarek Abusdadao speelden tegen Smash ‘73 4. Hans en Helmi wonnen één enkelwedstrijd, Tarek won twee van zijn enkelwedstrijden.

Daarmee werd donderdagavond het competitieseizoen afgesloten. Maar er staan meteen andere leuke tafeltennisactiviteiten op het programma. Donderdagavond 25 april wordt het jaarlijkse Koningstoernooi gespeeld én de Zomer’avond’competitie staat weer voor de deur. Daar kan iedereen aan mee doen, mits boven de 16 jaar. Kijk voor de overige uitslagen en meer informatie op de facebookpagina en de website van TTV Een en Twintig, www.ttveenentwintig.nl.

 

Een en Twintig 1  - Stiphout 1: 3-7

Een en Twintig 2  - JCV 5: 10-0

Never Despair 8   - Een en Twintig 3 4-6
Een en Twintig 4  - MTTV ‘72 5: 9-1

Een en Twintig 5  - Budilia 6 9-1

Meppers 4       - Een en Twintig 6 4-6
Een en Twintig 7  - Smash ‘73 4 5-5