Tafeltennis leeft in Laarbeek

maandag
02
mrt 2020
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

TTV Een en Twintig merkt dat steeds meer mensen de tafeltennissport vinden. Samen met bijvoorbeeld Laarbeek Actief worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo geeft TTV Een en Twintig clinics aan Stichting ORO en ook aan verschillende basisscholen worden workshops Table Stars gegeven. TTV Een en Twintig start trainingsgroepen voor kinderen en senioren. TTV Een en Twintig is op maandag en donderdagavond geopend. Het is duidelijk merkbaar dat meer mensen de tafeltennissport vinden. Het is soms wachten op een tafel die vrij is om een potje te spelen. Maar dat zorgt weer voor meer tijd om elkaar te ontmoeten. Tafeltennis is voor iedereen!

 

Zo wist ook Francois de Leeuwe de tafeltennisvereniging in Beek en Donk weer te vinden. Elk jaar bezoekt Francois de club voor de jaarlijkse Clubkampioenschappen. Ook dit jaar werd François weer clubkampioen van TTV Een en Twintig. Dit jaar reist Francois vaker af naar Beek en Donk. Hij speelt dit seizoen in het eerste team van de Beek en Donkse tafeltennisvereniging.

 

Een en Twintig 1 nam het donderdagavond 27 februari op tegen JCV 2, de tafeltennisclub uit Vught. Francois de Leeuwe speelt nog steeds 100%. Hij wint al zijn individuele  wedstrijden. Rowena de Haas wint één van haar wedstrijden en Jordi Kivits wint twee wedstrijden. François en Jordi winnen samen ook de dubbel. Eindstand 7-3 voor Een en Twintig.

Foto: @Lovely Pictures – Helmi Kivits