Start trainingsprogramma Fifty+ViTT

maandag
22
jul 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Leren tafeltennissen na je 50-ste? Leuk!

TTV Een en Twintig biedt vanaf september 2019 een startersprogramma voor mensen die op latere leeftijd tafeltennis als gezondheidssport willen beoefenen. Niet alleen is sporten (en dus tafeltennis) goed voor de lichamelijke gezondheid zoals het versterken van spieren, botten en hart- en vaatstelsel, maar ook is tafeltennis goed voor onze mentale gezondheid. Denk hierbij aan preventie van Alzheimer en dementie.

 

Wanneer ?

In dit programma gaan we 10 weken lang, 1 keer in de week, anderhalf uur tafeltennissen en bewegen. De trainingen starten op donderdag 19 september van 19:00 uur en duren tot 21:30 uur. De trainingen beginnen op 19 september en lopen door tot eind november. Samen met Tim van Dalen en Eva Verrijt verzorgt Jeroen Engelhart op donderdagavonden een 10 weken durend programma voor beginnende 50+ ers.

 

Inhoud training

Tijdens dit startersprogramma staat het leren tafeltennissen centraal, maar ook het onderhouden van de oog-hand-coördinatie, soepel bewegen en natuurlijk ook plezier in het spelletje krijgen. In de training is ook 15 minuten pauze ingepland.

Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is bedoeld voor mensen die op latere leeftijd (50+) meer willen gaan bewegen en die tafeltennis een leuke sport lijkt. Onze trainers zijn opgeleid om iedereen op het gewenste niveau te begeleiden, dus aanvangsniveau of conditie is niet relevant: iedereen is welkom!

Kosten

De kosten bedragen éénmalig €35,- voor 10 trainingen van anderhalf uur, inclusief consumptie tijdens de pauze. Deelnemers mogen op maandag (19:00 tot 22:00) of donderdag na de training kosteloos tafeltennissen bij TTV Een en Twintig.