Start jeugd-buiten-training bij TTV Een en Twintig

woensdag
29
apr 2020
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Komende maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur start TTV Een en Twintig met een buiten tafeltennis aanbod voor de jeugd. De training zal plaatsvinden op het buitenterrein van TTV Een en Twintig, voor de ingang van de kantine. Na de persconferentie en de bekendmaking van de nieuwe maatregelen omtrent de Corona-crisis, is het vast niet ontgaan dat er een protocol voor de Sportsector is ontwikkeld. Vanaf woensdag 29 april mogen buiten sportclubs weer open voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar. Er zijn daarvoor spelregels ontwikkeld om weer veilig samen te sporten voor de jeugd.

 

Tafeltennis speel je als sport in een hal of zaal, maar natuurlijk kent iedereen ook het ping-pong spel op de camping. Of wat dacht je van al die betonnen buiten tafeltennistafels op verschillende pleintjes in Laarbeek. In overleg met de sportcoach en de gemeente start TTV Een en Twintig maandag weer met de jeugdtraining, maar dan buiten.

 

Er zullen wedstrijdjes gespeeld worden zoals de jeugd gewend is en verschillende andere spelletjes voor buiten. Jeugdtrainer Jordi Kivits is al helemaal voorbereid op de trainingen voor buiten.

 

Belangrijke informatie voor deelname aan de training:

  • We respecteren ten alle tijden de maatregel 1,5 meter afstand van elkaar

  • Ouders volgen de richtlijnen van de vrijwilligers aanwezig bij de jeugdtraining

  • Thuis omkleden voor de training

  • Neem je eigen bidon gevuld mee

 

Batjes voor niet-leden zijn aanwezig. Er zal ontsmettings creme aanwezig zijn, zodat kinderen en de trainers voorafgaand aan de training, tussendoor en achteraf de handen kunnen reinigen. Ook worden de materialen vooraf en achteraf gereinigd.

 

Tot 20 kinderen onder de 18 jaar zijn welkom op ons buitenterrein. We houden ten alle tijden de anderhalve meter afstand van elkaar. Veel van de jeugdleden van TTV Een en Twintig zijn ouder dan 12 jaar en daarbij blijft de afspraak: 1,5 meter afstand houden. Gelukkig zit er een hele tafeltennistafel tussen de spelers.

 

BELANGRIJK: Check om 18.30 uur de website voor de laatste update over het weer. Het kan namelijk zijn dat het weer het niet toelaat om buiten te tafeltennissen. Dan stellen we de training een weekje uit en proberen we het maandag 11 mei gewoon weer opnieuw!

 

Voor het laatste nieuws kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging op Facebook en Instagram.