Op naar de laatste ronde van het Tafeltennisseizoen!

donderdag
29
nov 2018
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

TTV Een en Twintig ontvangt donderdagavond 29 november de laatste teams uit de regio en daarna is de najaarscompetitie ten einde en wordt de stand opgemaakt om in het voorjaar weer aan een gloednieuwe competitie te beginnen. Team 4 van TTV Een en Twintig is vorige week al kampioen geworden, deze week wordt duidelijk of ook team 3 het hoogst eindigt in hun poule. Team 2 heeft al haar wedstrijden al gespeeld. Zij spelen ter voorkoming van degradatie in de 3e klasse op 7 december.

 

Afgelopen donderdag hebben team 1 en 2 thuis gespeeld. Team 1 nam het op tegen SV Red Star ‘58. Peter van den Eijnde en Jordi Kivits wisten er beide twee te winnen, Stefan Hamelijnck pakte één punt. Met ook de dubbel op zak is de stand geëindigd in 6-4 voor Een en Twintig 1. Donderdagavond 29 november zal duidelijk worden of team 1 in de 1ste klasse zal overwinteren.

 

Team 2 heeft gestreden tegen directe degradatie. Met 43 punten in totaal is het al zeker van een vijfde plaats in de poule. Donderdag speelde zij tegen TIOS ‘51. Jeroen Engelhart en Rowena de Haas wonnen al hun wedstrijden op de dubbel na. Joost van Goch won twee van zijn enkel wedstrijden. De eindstand werd 8-2 voor team 2.

 

Donderdagavond 29 november spelen team 1, 4, 5 en 7 hun laatste wedstrijden thuis van het seizoen. Bij team 1 blijft het spannend of zij wel of niet zullen degraderen. Team 5 heeft bewezen voor nu in de 6e klasse te behoren, zij hebben geen kans op het kampioenschap en kunnen niet meer degraderen. Team 6 en 7 blijven ook zeker van een plek in het voorjaar in de 7e klasse. Moedig ze aan in de tafeltennishal aan de Otterweg.

 

Het competitieseizoen is bijna afgelopen, maar het tafeltennissen in de hal gaat gewoon door. TTV Een en Twintig is zich druk aan het opmaken voor de clubkampioenschappen die ieder jaar in januari gehouden worden. Op zaterdag 19 januari 2019 wordt er zowel bij de jeugd als bij de senioren gespeeld om de titel “clubkampioen 2019”.