Ongeslagen dubbelduo voor team 2

maandag
07
okt 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Donderdagavond 3 oktober hebben vier teams in de tafeltennishal van TTV Een en Twintig thuis hun competitiewedstrijden gespeeld. Team 2 nam het op tegen de Meppers 2 uit Heeze. Stefan Hamelijnck won twee van zijn enkelwedstrijden. Jeroen Engelhart en Joost van Goch wonnen er beide één. Nog steeds zijn Jeroen en Joost een ongeslagen dubbelduo. Het werd 5 tegen 5.

 

Team 3 speelde thuis tegen Renata 4. Aum van Berlo won twee wedstrijden. Paulos Kallah en Ton Paardekooper wonnen beide één wedstrijd. De dubbel wisten zij niet te winnen. Het werd 4 tegen 6 punten.

 

Team 5 speelde donderdagavond in Beek en Donk tegen de tafeltennisclub uit Aarle-Rixtel. Dit keer was Aarle-Rixtel duidelijk de beste in hun klasse. Alleen Roel Beekmans wist een wedstrijd te winnen. Bert Coolen en Rolf Hendricksen lukte het niet een wedstrijd te winnen. Het werd 1 tegen 9.

 

Het laatste thuisspelende team voor TTV Een en Twintig was team 6. Anne de Wit, Tarek Abusdadao en Chris Klingsporn namen het op tegen Attaque 4. Chris en Anne wisten geen wedstrijd te winnen. Tarek won twee van zijn wedstrijden. Het werd 2 tegen 8.

 

Uitslagen:

Taveres 1 – TTV Een en Twintig 1 = 3-7

TTV Een en Twintig 2 – Meppers (H) 2 = 5-5

TTV Een en Twintig 3 – Renata 4 = 4-6

Flash 7 – TTV Een en Twintig 4 = 6-4

TTV Een en Twintig 5 – ATTC ’77 5 = 1-9

TTV Een en Twintig 6 – Attaque 4 = 2-8

Veldhoven 16 – TTV Een en Twintig 7 = 6-4

 

Volgende competitiewedstrijden

Donderdagavond 10 oktober speelt team 1 thuis tegen Never Despair 2, team 3 speelt tegen Taveres 2, Team 5 neemt het thuis op tegen Unicum 8 en team 6 speelt tegen ATTV 71, 3. Vier thuisspelende competitieteams, een drukke avond. Daarnaast is er ruimte voor de recreanten om te spelen en er is weer een Fifty+ViTT training.

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.