Gezellige drukte bij TTV Een en Twintig

zondag
26
jan 2020
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

De afgelopen week had TTV Een en Twintig leuke activiteiten op het programma staan. Donderdagmiddag 23 januari kwam er een grote groep van ORO langs om te leren tafeltennissen. En wat was dat een feest. Nadat trainster Eva Verrijt had uitgelegd hoe een tafeltennisser achter de tafel staat, ging iedereen (al zingende) in die houding van links naar rechts. Het was een feestelijke warming-up!

 

Na de warming-up hielden Jeroen Engelhart en Eva Verrijt de grote groep bezig omtrent allerlei leuke tafeltennisactiviteiten. Zo werd er zittend getafeltennist, is er al balancerend een parcours gelopen, is er flink geoefend met schuif-tafeltennissen én zijn er verschillende dubbelrally’s gespeeld. Kortom een sfeervolle, gezellige en sportieve middag met ORO en Laarbeek Actief bij Tafeltennisvereniging Een en Twintig in Beek en Donk.

 

Vriendschappelijke uitwisseling

Donderdagavond heeft team 2, bestaande uit Stefan Hamelijnck, Joost van Goch en Jeroen Engelhart, een bevriend concurrenten team uitgenodigd om alvast in te spelen voor de voorjaarscompetitie. Ook dat was erg gezellig. Het werd ook nog eens spannend en alle wedstrijden duurde vrij lang door de lange rally’s en de spannende stand. Björn, Jacqueline en Stefan van TTV Stiphout, hebben de vriendschappelijke pot gewonnen met 6-4 van Team 2 van TTV Een en Twintig.

 

Basistraining donderdagavond

Dat was nog niet alles wat er zich donderdag 23 januari afspeelde bij TTV Een en Twintig. Ook was er een drukbezochte basistraining aan de gang. Trainster Eva Verrijt gaf dit keer een dubbeltraining. En dat is zeker niet stilzitten. Zoals tafeltennisser Jos Hellings vertelde kort na de training: “Dubbelen is kei leuk! Er is weer een wereld voor me open gegaan”. Wat de basistraining op donderdag ook zo leuk maakt is de mix tussen jeugd en senioren. De jeugd maakt hierdoor veel meer trainingsuren wat kei goed is en de senioren leren heel technisch spelen tegen de jeugd. Een echt kwalitatief goed trainingsuurtje!

 

Maandag 27 januari is het weer trainingsavond bij TTV Een en Twintig. De jeugd start om 19.15 uur en de senioren trainen een uur vanaf 19.30 uur. Plaats genoeg voor de recreanten om ook nog een balletje te slaan en na de trainingen zijn de tafels weer vrij voor de competitiespelers. Heb jij ook zin om te tafeltennissen? Kom gerust langs, leen een batje en speel mee!