Floris wint het afsluitende trainingstoernooi!

dinsdag
02
jul 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

De afgelopen drie weken heeft seniorentrainer Jeroen Engelhart een afsluitende trainingsavond toernooi georganiseerd. Het was warm, de competitie is al een tijdje voorbij en de zomervakantie staat voor de deur. Een goede reden voor een alternatieve manier om toch een uurtje actief bezig te zijn. En uiteraard wordt er dan getafeltennist in de Tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk.

 

De jeugd én de senioren hebben gezamenlijk het trainingsseizoen afgesloten. De trainingsavond is zoals altijd een vrije inloop. Je bent bij TTV Een en Twintig niet verplicht om iedere week op de trainingsavond aanwezig te zijn. Wanneer je beter wil worden, is het natuurlijk wel handig om geregeld een trainingsavond te volgen. Ondanks deze vrije inloop zijn er altijd tussen de 14 en de 20 verschillende seniorenleden die een avond komen trainen. Zo ook de laatste drie maandagavonden. Samen met de jeugdgroep, die de afgelopen jaren alleen maar groter wordt, heeft Jeroen een toernooi opgezet.

 

Tijdens de drie speelavonden hebben de deelnemers geen idee gehad hoe de puntentelling in zijn werk is gegaan. Dit om het zo spannend mogelijk te maken én om het niveauverschil te onderdrukken. Het bleek een enorme verrassing wanneer trainer Jeroen maandagavond 1 juli bekend maakte wat de spelopzet was. Het door Jeroen bedachte score systeem heeft ervoor gezorgd dat Floris Udink het toernooi heeft gewonnen. Nog maar net lid en nu al zijn eerste toernooi gewonnen, dat belooft wat! Floris won maandagavond een watermeloen, een heerlijke verfrissende prijs met dit warme weer. In totaal hebben 28 verschillende deelnemers deelgenomen aan het afsluitende toernooi en zijn er meer dan 300 games gespeeld.

 

65637172_2530578273652953_5622490418168987648_n