De najaarscompetitie van TTV Een en Twintig nog niet klaar!

dinsdag
04
dec 2018
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

 

Team 2 en 3 van TTV Een en Twintig maken zich klaar voor de promotie en degradatie wedstrijden aanstaande vrijdag 7 december. Team 2, bestaande uit Rowena de Haas, Jeroen Engelhart en Joost van Goch gaan er vrijdag alles aan doen om niet te degraderen. Zij blijven graag in de derde klasse spelen.

Team 3, bestaande uit Aum van Berlo, Guido Graat, Dirk van de Venne en Ton Paardekooper gaan voor eventuele promotie uit de 5e klasse. Zij maken zich klaar om tegen een 4e klasse team te strijden, om zo een plek in de 4e klasse te bemachtigen.

 

Voor alle overige teams is het najaarsseizoen voorbij. Zij maken zich allen klaar voor een prachtig voorjaarsseizoen. Team 1, Peter van den Eijnde, Jordi Kivits en Stefan Hamelijnck, zijn maar net ontsnapt aan degradatie. Zij eindigde als 4e in hun poule na een gelijkspel (5-5) thuis tegen Never Despair. Team 4, Tonnie van Berlo, Paulos Kallah, Addy Verbakel en Patrick Biemans, werden weken geleden al ruimschoots kampioen en wisten afgelopen donderdag ook tegen OTTC thuis met 8-2 te winnen. Team 5, Roel Beekmans, Rolf Hendricksen, Bert Coolen en Eva Verrijt, verloren donderdag thuis met 9-1, alleen Eva wist een punt te pakken tegen de nummer twee uit hun poule, TTV Deurne. Eindstand voor team 5 is de derde plaats. Knap geëindigd voor een eerste keer in de 6e klasse. Zij gaan in het voorjaar voor het kampioenschap.

Team 6 wist in hun laatste ronde nog van Budilia uit te winnen met 4-6. Christi Eekels, Chris Klingsporn, Tim van Dalen en Kevin Biemans zijn op de 4e plaats geëindigd in hun poule.

Team 7 heeft het afgelopen donderdag thuis nog erg spannend gemaakt. Zij speelde gelijk tegen de nummer 6 in de poule ATTV ‘71. Eindstand voor team 7 bestaande uit Hans Eekels, Anne de Wit, Helmi Eekels, Jos de Gruyter en Tarek Abusdadao, de 5e plaats.

 

Wil je graag ook op de hoogte blijven van alle uitslagen en/of overig nieuws, kijk dan op www.ttveenentwintig.nl of volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram.

 

 

Uitslagen afgelopen week

Een en Twintig 1 – Never Despair 3 5-5

Renata 6 – Een en Twintig 3 4-6

Een en Twintig 4 – OTTC 6 8-2

Een en Twintig 5 – Deurne 4 1-9

Budilia 9 – Een en Twintig 6 4-6

Een en Twintig 7 – ATTV 71 3 5-5