De competitie zit er weer bijna op voor TTV Een en Twintig

woensdag
27
nov 2019
Deel berichtTwitterFacebookEmailLinkedIn

Na deze week zit het er alweer op.. De najaarscompetitie 2019!

Met vele amusante, spannende en memorabele wedstrijden dit seizoen, kijken we terug op een mooi competitieseizoen. Is het voor sommige teams nog mogelijk, zijn er teams bij die het zichtbaar lastiger hadden deze keer.

Zoals al eerder vermeld is het voor team 1 theoretisch nog mogelijk dat zijn kampioen kunnen worden, al is de kans vele malen groter dat zij als 2e of 3e zullen eindigen dit seizoen.

eam 2 speelt donderdagavond thuis tegen Flash 3. Team 2 staat op de tweede plek met 53 punten. Koploper Veldhoven 4 staat met twee punten bovenaan, met 55 punten. Vier teams spelen nog om het kampioenschap. Ook de tegenstander Flash 3 van donderdagavond zou nog kampioen kunnen worden.

 

Team 3 speelt vrijdagavond bij Taveres 2. En ook bij Team 3 is het nog spannend. Zij staan op de derde plek met 52 punten, vier punten achter op de koploper. Taveres 2 staat wat onderaan in de poule. Alles is hier dus nog mogelijk.

 

Het vierde team van Tafeltennisvereniging Een en Twintig speelt donderdagavond thuis tegen de nummer 2. Zelf staan zij vijfde, dat kan betekenen dat zij zichzelf moeten bewijzen tijdens de degradatie wedstrijd. Spannend of zij vijfde klasse weten te behouden.

 

Team 5 is vorig jaar verrassend kampioen geworden. Dit bleek nog wat hoog gegrepen. Zij zijn al zeker van degradatie naar de zesde klasse. Zij spelen zaterdag uit hun laatste wedstrijd tegen Unicum.

 

Donderdagavond speelt team 6 niet in Beek en Donk maar in Asten. Team 6 is al zeker van de laatste plek. Zij kunnen niet degraderen omdat zij al in de laagste klasse spelen.

 

Team 7 speelt donderdagavond thuis tegen Budilia 7. Zij spelen in een poule van vijf en het is nog erg spannend! Zij staan vier punten achter op de nu koploper, maar mogen spelen tegen Budilia die een lage score heeft behaald dit seizoen. Hier zit misschien wel een kampioenschap in.

 

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.