Corona Protocol

CORONA PROTOCOL COMPETITIE

We vinden het fijn dat de competitie weer van start gaat, maar daar zitten wel wat extra spelregels aan.
Je bent van harte welkom als je:
- Niet ziek bent en ook geen symptomen hebt van Covid-19. Ook je huisgenoten zijn niet ziek.
- Bij binnenkomst je handen ontsmet
- Geen fysiek contact hebt met andere aanwezigen
- Je houdt aan dit protocol

Coronapas

Vanaf zaterdag 6 november 2021 geldt dat je bij binnenkomst in onze kantine direct een coronatoegangsbewijs toont.

Dit kan met de QR-code op jouw mobiele telefoon of een uitgeprint exemplaar waarop de QR-code staat aangegeven. De QR-code wordt gescand bij de ingang van de bar. Er kan dan ook worden gevraagd naar een legitimatie. Het geldt voor iedereen boven de 18 jaar die onze accommodatie binnen wil, dus niet alleen sporters, maar ook ouders, toeschouwers en anderen.

Heb je geen geldige QR-code bij je? Ben je het coronatoegangsbewijs vergeten? Dan mag je helaas niet naar binnen van de overheid.

Bovenstaande geldt voor alle trainingen, wedstrijden en andere bijeenkomsten in onze speelzaal en kantine.

Omkleden
- Er bestaat een mogelijkheid tot omkleden.
- Er bestaat een mogelijkheid tot douchen.

Wedstrijden kunnen normaal gespeeld worden.

Drankje na afloop
- Het is mogelijk tussen de wedstrijden door en na afloop wat te eten/ drinken in de kantine tot 22 uur
- Bij grotere groepen mag dit ook in de zaal plaatsvinden, echter wel allemaal op de vaste plaatsen